Dok Ian Halperin tvrdi da su svađe oko politike između Brada Pitta i Angeline Jolie svakodnevna stvar, par je snimljeni u idiličnoj atmosferi i jako dobre volje. Stvarnost ili gluma?


U ponedjeljak 1. prosinca u prodaju je izašla knjiga Iana Halperina 'Brangelina: Još neispričana priča o Bradu Pittu i Angelini Jolie' koja je odmah digla mnogo prašine zbog pikantnih detalja o najpoznatijem celebrity paru, a te iste večeri Angie i Brad snimljeni su u vrlo idiličnoj atmosferi nakon večernjeg izlaska u restoran Dolce Vita, gdje su se do dva ujutro zabavljali s Georgeom Clooneyjem, Elisabettom Canalis i Cindy Crawford.

Vezani članci Goran Lauš Voditelj odjela za droge objasnio kako se dilalo iz vrtića: "Sve su dogovarali telefonom i znali tko što treba činiti" Uhićen mladić, ilustracija Razbijena skupina trgovaca drogom: Prilikom privođenja jednom muškarcu pozlilo, hitno prebačen u bolnicu - "Pred očima mi se sin gasio!"

Postavlja se pitanje da li su Brad i Angelina uistinu toliko sretni ili su samo glumili da bi napravili protutežu Halperinovoj knjizi koja tvrdi da su žestoke svađe postale svakodnevnica za njih, te da im se veza raspasti u roku od najviše 18 mjeseci.

>> Brad i Angelina: cjelodnevni seks, droge i skori prekid!

Halperin tvrdi da se Brangelina svađaju oko skoro svega, a pogotovo oko politike, gdje nikao ne mogu naći zajedničko mišljenje, jer 'Angelina Jolie mrzi Baracku Obamu', kako mu je izjavio izvor vrlo blizak poznatoj glumici. Njihov sinoćnji govor tijela bio je čista suprotnost onom od prije dva tjedna kada su u Los Angelesu na izložbi povodom 30. godišnjice Muzeja za suvremenu umjetnost, gdje su bili toliko hladni jedno prema drugom da se činili kao da se uopće ne poznaju.

Istinu znaju samo Angelina i Brad, no valja napomenuti da je Halperin u prosincu 2008. dao Michaelu Jacksonu još šest mjeseci života, da bi samo mjesec dana nakon njegove smrti objavio knjigu 'Unmasked: The Final Years of Michael Jackson' koja je postala instant bestseler.