Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvadeset osmogodišnja manekenka i bivša miss hrvatske Aleksandra Grdić jutros je na bjelovarskom Općinskom sudu nepravomoćno osuđena na uvjetnu kaznu u trajanju od 10 mjeseci, s rokom kušnje od dvije godine, zbog izazivanja prometne nesreću kojem je teško nastradalo dvoje ljudi.


Bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić, nakon što je zakasnila pola sata na ročište, danas je na bjelovarskom Općinskom sudu mirno saslušala odluku suda, te je na kraju izjavila kako je svjesna da je oduzela prednost, no kako je to raskršće komplicirano te da se tako nešto može dogoditi svakome.

Vezani članci Slika nije dostupna Aleksandra Grdić ponovo ljubi! Slika nije dostupna Zadar prigrlio modnu priču Alex i Stefany

Podsjećamo, Aleksandra je 28. veljače 2008. godine u 11.15 minuta u Zagrebu na ulasku u raskrižje Ksaverske i Jandrićeve ulice oduzela prednost motociklu Roberta Sappea koji je potom pao na cestu i zadobio teške ozljede. No motocikl se nakon pada nastavio kretati i udario je pješakinju, kojoj je teško nastradala desna natkoljenica.

Nazvali smo Aleksandru da saznamo što misli o presudi:

'Ne vidim razlog zašto se oko toga diže tolika prašina. Znam da sam javna osoba, ali baš toliko prašine smatram da nije u redu. Nakon što se nesreća dogodila čitala sam svakakve natpise u novinama, i želim reći da ništa od toga nije bila istina. Hvala Bogu danas je to napokon zaključen slučaj.
Poslušala sam savjet svoga odvjetnika Milenka Umićevića i prihvatila nagodbu koja mi je ponuđena, te sam time dobila godinu dana uvjetno. Ne smijem ponoviti više takav prekršaj, inače me čekaju sankcije. Meni je jako žao što se sve to dogodilo, bilo bi mi najdraže da se vratim u prošlost i izbjegnem taj nesretan slučaj, no kako je to nemoguće, moram prihvatiti i snositi tu odgovornost. Glupo mi se sada opravdavati, što se dogodilo, se dogodilo, pogriješila sam i nadam se da mi se takvo što neće više nikada ponoviti', zaključila je Aleksandra.

Kako je osuđena na osuđena na uvjetnu kaznu u trajanju od 10 mjeseci, s rokom kušnje od dvije godine, Aleksandra će morati pripaziti da u sljedeće dvije godine ne ponovi prometni prekršaj, inače će ići u zatvor.