Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Razgovarali smo s Borisom Beribakom, fotoreporterom kojeg je Goran Ivanišević napao palicom i razbio mu fotoaparat. - Prijetio je da će me razbiti, da će mi razbiti i automobil, da ću vidjet svoga boga, kaže Beribak.


Goran Ivanišević, posve neprihvatljivo za globalno slavnog sportaša, napao je fotoreportera. Ne šakama, već golf palicom. 

Vezani članci Slika nije dostupna Par-nepar: Jednu večer zabavlja se Tanja, a drugu Goran Slika nije dostupna 'Sportivo' Goran i elegantna Tanja prošetali špicom

Razlog tolikog bijesa - uhvaćen je u nevjeri. Nakon što je kukavički lagao suprugu i javnost, navodno više od godinu dana, Goran Ivanišević je otkriven. Suprugu je varao s Vanjom Halilović.

Cijelu sapunicu ipak je zasjenio incident kada je temperamentni tenisač, kojeg je Tanja Dragović izbacila iz stana, nakon prijetnji napao fotografa na zadatku. Ovaj put nije mu pri ruci bio reket pa je upotrijebio golf palicu.

>> Ivanišević palicom nasrnuo na fotografa nakon žestoke svađe s Tanjom Dragović

- Zadatak koji sam dobio bio je prilično bezazlen sa javne površine snimiti Gorana Ivaniševića, rekao nam je napadnuti fotograf magazina Story Boris Beribak.

- On me je verbalno napao prije nego sam uspio snimiti i jednu fotografiju uz prijetnje: 'Sad ćeš vidjeti svoga boga, sad ću te razbit, razbit ću ti auto', priča dalje. 

- Boris ni na koji način nije provocirao sukob niti je u sukobu sudjelovao. Znači, on je činio što je moguće manje da isprovocira daljnju reakciju bijesnog Ivaniševića, kaže Tonkica Kalauz, urednica magazina.

Ovaj put, na sreću, stradala je samo skupocjena oprema.

- Jedno dva puta udario je po aparatu koji mi je bio obješen o ramenu, a držao sam ga u rukama. Nakon dva udarca palicom po aparatu uspio mi ga je istrgnuti s ramena i baciti ga na pod i onda ga udariti još četiri-pet puta.

Cijeli je slučaj prijavljen policiji.

- Stupili smo u kontakt sa 37-godišnjakom i budući da se on trenutno ne nalazi na prostoru RH, dogovoreno je da čim dođe u Zagreb dođe u službene prostorije policije, rekla je glasnogovornica PU zagrebačke Aleksandra Ljuba.

Beribak je prije sukoba ipak uspio snimiti jednu fotografiju koja pokazuje bijesnog Ivaniševića s palicom, a sutra je ekskluzivno objavljuje njegov magazin.

- Strah je bio prevelik. Pobjegao sam misleći da će sjesti u svoj auto i zaletjeti se u moj.

Uspješni tenisač, koji je mnogima bio uzor, očito je zaboravio manire gentlemana, kao i onu staru 'kako si prostro tako ćeš i leći'!

Inače, vijest da je bivša teniska zvijezda i osvajač Wimbledona 2001. godine Goran Ivanišević fizički napao fotografa te da je zbog toga protiv njega podignuta tužba objavile su u utorak neke svjetske agencije i mediji.

- Fotograf je tužio Ivaniševića koji ga je napao golf palicom ispred stana u centru Zagreba i uništio mu foto aparat, prenose u utorak agencije France Presse, Associated Press i STA.

Vijest o tužbi protiv Ivaniševića, koji se nije odazvao obavijesnom razgovoru u policiji jer je u inozemstvu, prenijeli su i američki Fox Sports i Canadian Press.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju