Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvije i pol godine su prošle otkako je privatni porno uradak Suzane Mančić i njezinog bivšeg supruga Nebojšte Kunića preplavio crno tržište zemalja bivše Jugoslavije. Sada se pojavila nova video snimka ove atraktivne voditeljice.


Na vrhunski snimljenom videu nalaze se Suzana i njezin ljubavnik, grčki bankar Simeon Ocomokos. 

Za razliku od prvog filma koji je bio lošije kvalitete, novi uradak više je nego kvalitetan, a snimljen je 2006. godine digitalnom videokamerom. Snimku, koja traje nešto više od četiri minute,  osobno je napravila Suzana. Osim seksualnog čina još se vidi i panorama portugalskog grada Estrile, koju je poznata voditeljica na kraju seksa ovjekovječila kamerom. 

>> Suzana Mančić: 'Poludjet ću!'

Na početku filma, na krevetu potpuno gol leži Simeon i masturbira. Suzana ga prvo snima, a zatim kameru odlaže na stol kako bi mu se pridružila. Poslije oralnog seksa, voditeljica i bankar nastavljaju s 'klasičnim' seksom, a tijekom cijelog odnosa Suzana Simeonu govori prostote ('Tako volim da me j....' i slično), koje prvo govori na srpskom, pa onda na engleskom jeziku. 

Prva Suzanina snimka prije dvije i pol godine, prodavala se na uličnim štandovima širom Srbije za 100 dinara, a samo je pitanje vremena kada će novi kućni pornić biti u prodaji.