Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bloger 'Zeko zna' nedavno je bio na poslovnom putu u Istru. Kako je već nekoliko puta bio na, kako kaže, dobrom ručku u pazinskom motelu Lovac, odlučio je baš tamo i prespavati. Na kraju se to ipak pokazalo kao loša odluka.


Hvaleći osoblje motela na Blog.hr-u Zeko zna osvrće se na nevjerojatno loše stanje motela, u turistički najrazvijenijem dijelu Hrvatske. 

Vezani članci Vlak naletio na vozilo u blizini Vodnjana 01 Tragedija u Istri: Vlak naletio na automobil, poginula jedna osoba Posječene masline - 1 Lopovi ukrali masline stare i do stotinu godina! Uzimaju ih za ukras, a za sobom osim rupa u zemlji, ostavljaju ogromnu novčanu štetu

'Ležaj je bio više nego udoban s obzirom kako zvuči dok se okrećeš. Federi bi sigurno probili madrac samo kad bi bili čitavi. Ovako sam ih zamišljao ko kosani češnjak i peršin. Umalo zaboravih, prije nego se zavučete pod plahte obavezno slijedite upute...' piše bloger 'Zeko zna' na adresi blogtemazo.blog.hr.

Nakon što je 'pretresao' sobu u ormaru je pronašao račun koji je očigledno ostao prethodnom gostu s datumom 17.3.2006. godine. Zaključio je kako je generalno čišćenje sobe vjerojatno posljednju put bilo prije toga. 

Na kraju Zeko zna piše kako spavanje u tom motelu stoji 230 kuna jednako kao i u, kako piše, predivnom pansionu Bled tik uz jezero, gdje je prespavao prije godinu dana.

No to nije sve! Preostale fotografije potražite na njegovog blogu.