Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bloger 'Zeko zna' nedavno je bio na poslovnom putu u Istru. Kako je već nekoliko puta bio na, kako kaže, dobrom ručku u pazinskom motelu Lovac, odlučio je baš tamo i prespavati. Na kraju se to ipak pokazalo kao loša odluka.


Hvaleći osoblje motela na Blog.hr-u Zeko zna osvrće se na nevjerojatno loše stanje motela, u turistički najrazvijenijem dijelu Hrvatske. 

Vezani članci Nevrijeme u Istri Grmljavinsko nevrijeme napravilo veliku štetu: U trgovačkom lancu voda se slijevala niz police Bujica odnijela tone smeća s odlagališta Lakota u Istri (Foto: Građanska inicijativa \"Naš Potok\"/Facebook) Prijeti li Istri ekološka katastrofa? Poplave odnijele tone smeća s odlagališta prema Pazinčici i Pazinskoj jami

'Ležaj je bio više nego udoban s obzirom kako zvuči dok se okrećeš. Federi bi sigurno probili madrac samo kad bi bili čitavi. Ovako sam ih zamišljao ko kosani češnjak i peršin. Umalo zaboravih, prije nego se zavučete pod plahte obavezno slijedite upute...' piše bloger 'Zeko zna' na adresi blogtemazo.blog.hr.

Nakon što je 'pretresao' sobu u ormaru je pronašao račun koji je očigledno ostao prethodnom gostu s datumom 17.3.2006. godine. Zaključio je kako je generalno čišćenje sobe vjerojatno posljednju put bilo prije toga. 

Na kraju Zeko zna piše kako spavanje u tom motelu stoji 230 kuna jednako kao i u, kako piše, predivnom pansionu Bled tik uz jezero, gdje je prespavao prije godinu dana.

No to nije sve! Preostale fotografije potražite na njegovog blogu.