Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljiljana Petrović, menadžerica poginulog makedonskog pjevača Toše Proeskog, poštovala je makedonske religijske običaje i šutjela 40 dana. Ekskluzivno je progovorila za Novu TV, a razgovor možete pogledati u video prilogu.


I 40 dana od nesreće, Ljiljana Petrović teško govori o kobnom jutru.

Vezani članci Slika nije dostupna Ni nakon 5 godina Tošino posljednje počivalište još nije uređeno Slika nije dostupna Vlada će ipak urediti Tošin grob

'Sjećam se da mi je prepričavao svoj zadnji intervju. Nije mi rekao kako je u tom intervjuu izjavio da sam ja njegova druga majka. To sam saznala poslije svega. Nisam do danas gledala tu emisiju', kaže Ljiljana i dodaje kako su ona i Toše 5 godina putovali sami, jer je ona jedino imala povjerenja u vožnju njih dvoje. Toše nije želio angažirati profesionalne vozače jer se uz njih nije mogao opustiti, morao je paziti što priča", ispričala je Tošina menadžerica.

'Toše se za vrijeme vožnje okrenuo i upitao me jesam li nešto sanjala. Rekla sam da nisam ništa, to mi je bilo nekako čudno... Zatim smo stali na benzinskoj postaji, Đole je meni i sebi donio kavu, Toše nije želio, rekao je da će nastaviti spavati. Upitala sam Đoleta želi li da ga zamijenim za volanom, no rekao mi je da je on dobro. Bila sam u nekom polusnu kada sam čula udar. Sve ostalo znate... Onda se srušio moj svijet'. 

Na upit kako kometira razne prozivke u javnosti o nečistim poslovima, Ljiljana kaže da su ona i Toše imali čiste poslove koji su završeni. Komentirala je i spekulacije kako je ugovor za doček Nove godine u Budvi potpisala u Tošino ime te avansno uzela 45 tisuća eura. 

'Ugovor je potpuno legalan i ima Tošinu suglasnost. Ugovor je na 50 tisuća eura s tim da su oni imali obavezu platiti 4.900 poreza u Crnoj Gori kako bi mi mogli koristiti novac u bilo kojoj zemlji bez naknadnih obaveza. To nije moj novac, to je novac Toše, benda, mene, putnih troškova', kaže Ljiljana te dodaje kako garantira da ona i Toše nikada nisu uzimali danak.

Ljiljana Petrović progovorila je o svom odnosu s Tošom. Kaže da kao jedinica, te žena koja ne može imati djece te nije u braku, prazninu u svom životu popunila Tošom. 

'Moj život je bio Toše Proeski', kaže Ljiljana te tvrdi da je s Tošinom obitelji bila u vrlo korektom odnosu te ističe ogromnu ljubav koju je Toše gajio prema svojoj obitelji. 

Što se tiče Tošinog privatnog života, Ljiljana kaže kako je on bio u vezi s Adrijanom Budimir od travnja 2002. pa do 2003. godine. Tvrdi da je veza pukla kada je Adrijana otišla igrati za Podravku.

'Ponovo se pojavila u travnju ove godine, željela je igrati za Skoplje i Toše je to shvaćao kao obavezu i želio joj je pomoći', objašnjava Ljiljana. Ističe kako joj je Toše na pitanje želi li se dublje vezati odgovorio da mu je svjetska karijera na prvom mjestu, te da ne planira žednidbu ni zajednički život.