Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od nedavno slobodne, Britney i Paris, u velikom su pohodu po losangeleškim klubovima. Zabava ide to tih razmjera da završava s povraćanjem i skidanjem.


Pjevačica Britney Spears koja se nakon dvije godine braka rastala od Kevina Federlinea, iskoristila je svoju novostečenu slobodu te je s Paris Hilton krenula u cjelonoćne provode. 

Vezani članci Slika nije dostupna Svaki put kad stane na pozornicu zaradit će gotovo 2 milijuna kuna! Slika nije dostupna Koliko celulita na poznatim nogama!

Obišle su sve bolje klubove po Los Angelesu, dale si oduška i napile se. Britney je u klubu Tryst na čas izgubila kontrolu i pred svima skinula hlače te nastavila piti i pušiti samo u satenskoj košulji i mrežastim čarapama.

Slavna nasljedica hotelskog carstva toliko se napila da je povraćala na pozornici. Bila je na nastupu rapera Jay-Z -a i poželjela je prisutnima otpjevati svoje dvije pjesme.

Paris je cijelu noć u velikim količinama pila votku i kada se popela na pozornicu, alkohol je učinio svoje. Počela je povraćati i i čim se sabrala pobjegla je s pozornice. Publika je sigurno bila oduševljena.