Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ooops... She Did it Again. Bivša princeza popa Britney Spears zatražila je rastavu braka od svog muža i bivšeg pomoćnog plesača Kevina Federlinea. Papiri za rastavu predani su u utorak sudu u Los Angelesu, a u njima Britney kao razlog za rastavu navodi "nepremostive razlike".


Spears i Federline oženili su se 6. listopada 2004. godine. Web stranica TMZ.com javlja da je Britney podnijela zahtjev (PDF) za razvod u utorak u Los Angelesu, pritom tražeći pravno i fizičko starateljstvo nad svojim dvama sinovima, jednogodišnjim Sean Prestonom i dvomjesečnim Jayden Jamesom koje je par uspio napraviti u sitne dvije godine braka.

Vezani članci Slika nije dostupna Sin Britney Spears napustio bolnicu Slika nije dostupna Kolabirao sin Britney Spears

Federline bi dobio pravo posjećivanja (ima još dvoje djece s glumicom Shar Jackson), a s Britney je, što se novca tiče, potpisao posve jasan predbračni ugovor. Kao datum razlaza s Kevinom Britney je navela je ponedjeljak.

Dvadesetčetverogodišnja Spears se udala za Federlinea šest mjeseci nakon rastave od Jason Alexandera s kojim je bila u braku čak punih 55 sati nakon što se iz 'fore' udala za svog školskog prijatelja u Maloj bijeloj kapelici u Las Vegasu.

Britney se nadala kako će prinova u obitelji riješiti bračne nesuglasice koje je imala sa suprugom u prošlosti te da će se primiriti s razuzdanim zabavama, no stvari su očito krenule prema gore.