Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bijesna Britney Spears bacila je novi iPhone svog dečka Adnana Ghaliba u svoj bazen nakon što je u njemu pronašla 'sočne' ljubavne poruke od druge žene. Nakon žučne prepirke, uvjerena u to da ju vara s drugom, Britney je Adnanu 'dala nogu', prenosi The Sun.


Izvor blizak pjevačici tvrdi kako se Britney 'suočila' s Adnanom nakon što su se na internetu pojavila dvije video snimke na kojima je on u društvu nepoznatih djevojaka. Na jednoj od tih snimaka Adnan je 'uhvaćen' s rukom na stražnjici nepoznate ženske osobe i to dok su napuštali restoran. britney je tada provjerila poruke na njegovom iPhoneu i pronašla poruke seksi sadržaja. 

Vezani članci Slika nije dostupna Britney i paparazzo Adnan vjenčali se u tajnosti? Slika nije dostupna Poruka Britneyinom dečku: 'Ti si njezin okidač, ubit ćeš ju'

"Bilo ih je više od 10 od jedne te iste djevojke, a sve su poslane u jednom danu. Bilo je tu prilično sočnih stvari, dakle to nisu bile poruke koje ćete poslati nekome tko vam je samo prijatelj", rekao je izvor Sunu. 

“Britney je 'pukla' i počela vikati. Zahtijevala je da joj kaže od koga su te poruke i o čemu se radi. Vikala je na njega da ju vara, a on je rekao kako mu je to samo prijateljica. No, Britneyjina ljutnja je bila sve veća i tada mu je rekla da je među njima gotovo".

“Nešto prije nego što mu je rekla da ode iz njezine rezidencije na Hollywood hillsu, uzela mu je iPhone i bacila ga u bazen. On se nije ni trudio izvaditi ga iz vode", ispričao je anonimni izvor.

U međuvremenu, Adnan je navodno Britney 'zatrpao' ljubavnim porukama, pa nije posve jasno kakav će zaista biti rasplet njihove ljubavne priče.