Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Analiza DNK na desetak ljudi koji su tvrdili da su djeca Jamesa Browna pokazala je da najmanje dvoje od njih govori istinu.


Nekoliko testova bilo je negativno, a nekoliko je još dvosmisleno.

Vezani članci Slika nije dostupna Najmlađi sin Jamesa Browna izostavljen iz oporuke Slika nije dostupna Obožavatelji Browna čekaju dolazak tijela

List Augusta Chronicle piše da je vidio potvrdu LaRhonde Petitt, 45-ogodišnje umirovljene stjuardese i učiteljice iz Houstona, koja pokazuje da postoji 99.99- postotna šansa da je ona Brownova kći.

Ona bi bila najstarije dijete pjevača Jamesa Browna koji je preminuo od srčanog udara prošle godine u dobi od 73 godine.

Petitt kaže da je sretala Browna na koncertima i razgovarala s njim telefonom, ali da on nikada nije priznao da je njezin otac.

"Bila sam ljuta jer je on zarađivao toliki novac, a nije činio ništa za moju majku i mene", rekla je Petitt. "Mogla sam imati bolji život".

Brownova oporuka, koja se pokušava osporiti na sudu, spominje šestero djece.

Analiza DNK je navodno potvrdila još jednog Brownovog potomka, a kao mogući sin spominje se i 6-ogodišnji James Brown II, koji nije prošao analizu DNK, a sin je pjevačice Brownovog pratećeg banda.