Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izgleda da između Britney Spears i paparazza Adnana Ghaliba doista više nema ljubavi. Britanac koji joj je ukrao srce, ali i nasočnije dijelove njezinog privatnog života, kaže da će ih objaviti.


Šuška se da će sada, kada su navodno prekinuli, prodati sms poruke koje mu je slala tijekom njihove veze.

Vezani članci Slika nije dostupna Britney Adnanu bacila iPhone u bazen radi tuđih ljubavnih poruka Slika nije dostupna Video: Britney dobila staratelja

Čak se priča da će Adnan u prodaju pustiti razne fotografije putem agencije za koju radi, FinalPixx. Povrh toga, planira dati u javnost priče iz mučeničkog života svoje bivše družice i tako unovčiti utrošene dane s psihički nestabilnom Britney.

On tvrdi da će mu intervju platiti.

'Puno ga plaćaju, a o njegovom intervjuu će se pričati danima', rekao je izvor. U jednoj od poruka koju mu je poslala stoji da želi prekinuti karijeru pop zvijezde i biti učiteljica.

'Nadala se da je trudna i da će roditi moje dijete. Rekla je da je osjećala mnogo stvari koje je osjećala kad je bila trudna', Adnan je komentirao epizodu koja se dogodila prije nekoliko tjedna kada je Britney kupovala test za trudnoću.