Sofia Vergara, 36-godišnja kolumbijska manekenka i glumica, vrlo vjerojatno će uskoro postati novo lice Hollywooda za kojim će skakutati paparazzi.


Već je ostvarila zapažen uspjeh na američkim televizijama glumeći u nagrađivanim serijama poput 'My Wife and Kids' i 'Two Brothers', a ove godine u kina je stigao film 'Meet the Browns' u kojem tumači glavnu ulogu – zamamnu Cheryl.

Vezani članci Slika nije dostupna Seksepil na najjače: Sofia Vergara zasjenila SVE ostale! Slika nije dostupna Kakav pogled: Kome bi OVO promaklo?

Sofia je, prije nego se okušala na filmu, studirala stomatologiju, ali veliko platno očito joj je bilo draže. Uz svoje glumačke sposobnosti, pokazala je i da se dobro snalazi u poslovnom svijetu. Već nekoliko godina vrlo je uspješna njezina linija odjeće 'Vergara by Sofia' s kojom kao samohrana majka uzdržava svog 14-godišnjeg sina Manoloa.

Osim toga bavi se humanitarnim radom – glasnogovornica je Američkog udruženja dijabetičara, a i kuma je organizaciji 'Mir i nada za djecu Kolumbije'. 

Više o novoj nadi Hollywooda saznajte na njezinoj službenoj internetskoj stranici.