Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Glumica Milla Jovovich, koja već dugo vremena pokušava ostati u drugom stanju, otkriva da joj je to konačno uspjelo.


Milla Jovovich i njezin zaručnik Paul Anderson na jesen će postati roditelji. Njezin glasnogovornik potvrdio je tu vijest i dodao da je par presretan. 

Vezani članci Zoran Mamić i Darija Crnjaković (Foto: Igor Soban/PIXSELL) Zoran Mamić čeka treće dijete s novom ljepoticom, a iza sebe ima dva braka koja su pratile razne glasine Beba u inkubatoru, ilustracija (Foto: Getty images) Čudo u Češkoj: 117 dana nakon što joj je utvrđena moždana smrt – rodila bebu

31-godišnja manekenka i glumica, koja  zbog svoje mršavosti dugo nije mogla zatrudnijeti, svog zaručnika koji je scenarist i redatelj, upoznala je na snimanju horor filma. 

Par je u  vezi već dulje vrijeme, a zaručeni su četiri godine. 

'Kupio mi je prsten prije četiri godine. Točan datum i mjesto vjenčanja još nismo odredili, no često o tome razgovaramo. Imam dobru prijateljicu u Italiji koja ima prekrasan posjed pa se nadam da će se moje vjenčanje tamo održati', kaže Milla. 

Za Paula će to biti prvi brak, a glumica je pred oltar stala već dva puta. 

Godine 1997. udala se za redatelja Luca Bessona, a pet godina prije, u svojoj 16-oj, s glumcem Shawnom Anderewsom pobjegla je u Las Vegas. Njezina majka mjesec dana poslije razvrgnula je taj brak.