Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na jednoj privatnoj zabavi Lindsay Lohan nađena je u nesvjesnom stanju u hotelskoj sobi. Lohan je, po tvrdnjama doktora, za dlaku izbjegla smrt.


Iz Hollywooda stiže šokanta vijesti. 20-godišnja glumica Lindsay Lohan skoro pa je jednom nogom zakoračila u stanje kliničke smrti, piše National Enguirer.

Do tragedije je skoro došlo u Los Angelesu, u raskošnom hotelu  Chateau Marmont. S divlje zabave Lindsay se povukla u hotelsku sobu. Duže vrijeme nije se vraćala u društvo i to je s pravom zabrinulo njezine prijatelje. Otišli su u njezinu sobu i pronašli ju u nesvjesnom stanju. Pozvali su hitnu pomoć koja je Lindsay prevezla u bolnicu gdje su se liječnici neko vrijeme borili za njezin život. Naime, prestalo joj je raditi srce.

Navodno je Lindsay uzela smrtonosni mix kokaina i tableta za bolove. To je razlog zbog kojem mnogi misle kako si je mlada glumica željela oduzeti život. Te glasine njezin je glasnogovornik opovrgnuo, no zanimljiva je činjenica da je Lindsay potražila pomoć u klinici za odvikavanje od droga.

Lindsay već neko vrijeme živi na rubu. U javnost su dospjele fotografije na kojima se jasno vidi da Lindsay na zapešćima ima opekline i rezove. Da li je pokušala samoubojstvo ili je, kako ona kaže, pala u grmlje? Njezini znanci tvrde kako je 20-godišnja glumica koja se proslavila filmovima za mlade, svakim danom sve mršavija i sve bljeđa. Čini se kao da je posve odsutna duhom. Nadajmo se da će se glumica pridržavati liječničkih savjeta te na neko vrijeme maknuti iz javnosti i srediti svoj život.