Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Povodom rođendana najstarijeg Farmera Davorina organizirana je mala pijanka, u kojoj je rakija imala glavnu ulogu.


Žestoki alkohol zna ponekad iznenaditi konzumente, što se sinoć dogodilo Sviscu. Iako slovi kao stručnjak za napijanje, ovaj se put nije proslavio. 

Vezani članci Željko Kerum najavio kandidaturu za gradonačelnika (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 6 Nitko neće Kerumovu svinjogojsku farmu, nudili je i na Njuškalu Slika nije dostupna Video: Nakon pravih, evo i silikonskih!

Rakija je napustila njegovo tijelo već nakon par čašica. Bio je jako iznenađen, jer obično ne povraća tako lako. Ipak, ta ga nezgoda nije izbacila iz takta. Cijelu je večer bio dobro raspoložen.

Nakon što je djelovanje alkohola došlo do izražaja, najslobodnije Farmerice počele su atraktivno plesati, pritom napaljujući muški dio populacije. Aleks i Jelena sve će napraviti samo da bi privukle pažnju.

Stefany se također za promjenu opustila, a Hana je uglavnom plesala u paru sa ženskim Farmericama, što i nije iznenađenje, s obzirom na njezine žensko-ženske poljupce u prošlosti. 

Nakon što su se svjetla ugasila, atmosfera je postala intimnija. Uslijedilo je plesanje na stolu. Pojedine Farmerice očito posjećuju narodnjačke klube, jer drugdje se tako ne pleše.

Tada na scenu stupa veliki zavodnik Stipe, oko kojeg su se počele maziti farmerske ''sponzoruše'', Jelena i Aleks. 

Više na www.farma.novatv.hr