Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izgleda da se Britanci pomalo umaraju od popularnog para jer smatraju da bi se Victoria i David Beckham trebali malo odmoriti od javnog života.


Na pitanje što bi par trebao raditi sljedeće, 56 posto Britanaca odgovara da bi trebali početi voditi miran život, no ipak se ne povući potpuno iz javnosti.

Vezani članci Slika nije dostupna Beckham pedigre: Tek mu je 10 godina, a pravi je 'pozer'! Slika nije dostupna Victoria se i dalje mršti!

Poznato je da su Beckhami uključeni u velik niz raznih projekata. Prošli tjedan su na tržiše lansirali nove parfeme, ženski i muški, za koje su i sami odradili reklamni dio. 

Victoria se pak planira pojaviti i na malim ekranima, i to kao modni stručnjak u reality showu na američkoj televiziji.

Daljnja anketa pokazuje da 16 posto Britanaca smatra da bi se Backhami trebali posvetiti stalnom humanitarnom radu za pomoć djeci.

Ostali prijedlozi o tome što bi Backhami trebali raditi, uključuju prijedlog da bi mogli dizajnirati odjeću za vlastitu modu marku (što Victorija već radi dizajnirajući traperice za vlastitu modnu marku), možda oboje postati domaćini TV showa ili se preseliti u Hollywood.

Jedan posto Britanaca pak smatra da bi Backhami trebali početi odlaziti bračnom savjetniku.