Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čak i 130 tisuća eura

Doznajte koliko će tisuća eura zaraditi izvođači za doček 2013.!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je do Silvestrova ostalo još samo tri tjedna, neke od najpoznatijih hrvatskih zvijezda još uvijek nemaju dogovoren novogodišnji nastup.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pročitajte i ovo Potres u Turskoj magnituda 4,1 Potres pogodio Tursku: "Prvo sam pomislio da mi se vrti u glavi" Ilustracija S prvim danom 2024. Važne promjene koje nas očekuju u ovoj godini: Pogledajte što se sve mijenja

A i oni koji imaju, dogovorili su ga za znatno manju cijenu nego su to prijašnjih godina radili. Nekad su za doček Nove godine pjevači i grupe zarađivali velike novce. Bile su to najbolje plaćene gaže u godini.

No, ove godine glazbenici mogu biti sretni ako zarade na novogodišnjem nastupu dvostruko više nego na običnom nastupu.

Red Carpet je istražio tko ima dogovorenu gažu za doček 2013. godine kao i po kojoj cijeni otprilike.

Mladen Grdović nastupa u jednom hotelu u Vodicama za oko 20 tisuća eura. Maja Šuput nastupa u jednom hotelu na Plitvicama za 15 tisuća eura, grupa Colonia u hotelu blizu Dubrovnika za 30 tisuća eura, a Jelena Rozga za isti iznos u jednom hotelu u Crnoj Gori.

Severina nastupa za 40 tisuća eura u jednoj beogradskoj diskoteci, a isti iznos će dobiti i Zdravko Čolić za nastup u Budvi.

Najbolje plaćen će biti Goran Bregović koji će za doček u Moskvi sa svojim orkestrom zaraditi 120 tisuća eura.

Novi fosili će za Novu nastupiti na čak dva mjesta - u dvije različite države. Najprije će svirati u Crnoj Gori, a zatim u Dubrovniku. Navodno će po nastupu dobiti oko 20 tisuća eura.

Jole će Novu dočekati u Primoštenu, a s vlasnikom kluba u kojem će nastupiti dogovorit će se za cijenu po principu 'plati kako prođeš'.

Zasad je poznato i kako će na riječkom trgu građane u 2013. godinu odvesti novookupljeni Denis&Denis. Na glavnom zagrebačkom trgu nastupit će Prljavo kazalište dok će na Britancu svirati Hladno pivo. Tko će svirati na splitskom trgu još uvijek nije poznato.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene