Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Košarka: Španjolski izbornik dobio otkaz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski košarkaški savez (FEB) uručio je otkaz izborniku muške reprezenatcije Joseu Vicenteu "Pepu" Hernandezu. Tako su dva mjeseca uoči OI u Pekingu svjetski prvaci ostali bez izbornika.

"Dobio sam otkaz bez razloga. Također, protiv mene su izrečene vrlo teške optužbe i sada još moram braniti svoj dignitet", izjavio je 50-godišnji Hernandez nakon sastanka sa čelnicima FEB-a, koji je trajao samo pet minuta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SJEDNICA GRADSKE SKUPŠTINE Tomašević: ''Stanje u KK Ciboni je loše, u klub šaljem inspekciju, pozivam i Ministarstvo da učini isto'' Mario Jurič KOŠARKAŠKA UTAKMICA U Spaladium Areni prvi događaj takve vrste na kojem može prisustvovati publika: Očekuje se oko 2.000 ljudi, a gledatelji moraju ispuniti barem jedan uvjet

Španjolski košarkaški savez ističe da je odluku o otkazu donio zbog toga što Hernandez nije ispunio ugovorne obveze, te zbog omalovažavanja članova Saveza.

Španjolski mediji pak nagađaju kako je glavni razlog otkazu bila Hernandezova najava od prije mjesec dana da će otići sa kormila reprezentacije nakon OI u Pekingu.

Španjolska reprezentacija je pod Hernandezovim vodstvom 2006. osvojila svoj prvi naslov svjetskih prvaka, a prošle godine su bili srebrni na EP u Madridu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene