Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javio se i gradonačelnik

Đapić se prisjetio košarkaških dana: ''Ja sam šiljio trice, za Tomaševića sam LeBron James''

Anto Đapić, Tomislav Tomašević - košarka za pamćenje
Anto Đapić, Tomislav Tomašević - košarka za pamćenje Foto: DNEVNIK.hr
Košarkaško umijeće zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića izazvalo je pozornost još jednog političara među košarkašima.

Andrej Plenković, Davor Filipović, Tomislav Karamarko, Ivica Puljak, Peđa Grbin, Davor Bernardić... samo su neki od političara sportaša kojima je košarka uistinu kraljica igara.

Pa ipak, kad je riječ o zabilježenim aktivnostima političara na sportskom terenu, dobrom dijelu javnosti na pamet prva pada kultna fotografija Ante Đapića na humanitarnoj utakmici. 

Nje se prisjetio i on sam komentirajući na društvenim mrežama neuspjele pokušaje zagrebačkog gradonačelnika pod košem.

Tomislav Tomašević gađao je koš pet puta. S raznih pozicija. Pet puta je promašio. Komentari ne prestaju, akcija je pogodna za reakciju na društvenim mrežama. Naposljetku nije joj odolio ni sam Tomašević.

"Molim vas usporedite gradonačelnika Zagreba i mene u doba kad sam ja kao gradonačelnik igrao košarku! Pa ja sam na humanitarnoj utakmici ''šiljio trice''! Za ovoga Tomaševića sam LeBron James'', napisao je Đapić na Facebooku.

Na svoj se račun našalio i sam Tomašević, koji je na bivšem Twitteru objavio ilustraciju svoje siluete s košarkaškom loptom, u stilu loga NBA-a i zazvao jednu od svojih omiljenih aportskih aktivnosti: ''Kad će više snowboarding sezona?''

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene