Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač teško ozlijeđen

Svjedokinja o nesreći na Cresu: "Prelazili su nas Porschei, njih 5-6. Išli su 200 na sat, mislili smo da je čovjek mrtav"

O strašnim scenama na Cresu nakon prometne nesreće, progovorila je jedna od svjedokinja. Kaže da su vidjeli njih petero - šestero u automobilima kako jure 200 na sat.

Dan nakon stravične prometne nesreće na Cresu, u kojem su se sudarili Porsche i cisterna, progovorila je svjedokinja koja je svjedočila užasnim scenama. Mislili su da je čovjek u automobilu mrtav.

"Poslije Martinšćice prelazili su nas Porschei, njih 5-6. Išli su 200 na sat. Mi smo mislili da je čovjek mrtav, ali vidimo da je ipak živ, potpuno zarobljen u autu. Isuse, oni nisu normalni", opisuje stravične scene svjedokinja za Morski.hr.

Isti portal prenosi i video na kojem se vidi smrskani automobil nakon sudara s cisternom. Na snimci se vidi osoba koja iz automobila diže palac gore na pitanje je li dobro.

U nesreći je ozlijeđen 45-godišnji vozač Porschea, koji je odmah prebačen u riječki Klinički bolnički centar. 

Iz PU primorsko-goranske potvrđeno je za DNEVNIK.hr da je do nesreće najvjerojatnije došlo zbog neprilagođene brzine kojom se iz smjera Cresa prema Lošinju kretao vozač Porschea.

U jednom trenutku vozilo je prešlo u suprotan smjer i frontalno se sudarilo s cisternom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene