Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBJAVE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Bivši saborski zastupnici sramotno komentirali smrt branitelja Zorana Ercega: ''U pakao poveli te vragovi'', "Trebao je i prije"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispod objave vijesti o smrti humanitarca, aktivista i bivšeg hrvatskog branitelja Zorana Ercega sramotne komentare na društvenim mrežama ostavili su Branimir Glavaš i HDZ-ovac Stevo Culej.

Smrt humanitarca, aktivista i bivšeg hrvatskog branitelja Zorana Ercega na društvenim su mrežama komentirali bivši saborski zastupnici Branimir Glavaš (HDSSB) i HDZ-ov Stevo Culej.

Pročitajte i ovo Presuda Branimiru Glavašu - 4 DVOJNO DRŽAVLJANSTVO Branimir Glavaš otišao u BiH: "Nemam namjeru odslužiti ni jednog dana u zatvoru" Presuda Branimiru Glavašu - 4 Nakon presude za ratni zločin Stigao mu račun za nabijanje na ku*ac: Pogledajte koliku je kaznu dobio Glavaš

Prvi je komentar ostavio Glavaš napisavši: ''U pakao poveli te vragovi''. Ubrzo mu je odgovorio Culej.

''Glava, o mrtvima uvijek lijepo, ali ovaj kasni, trebao je i prije'', napisao je HDZ-ovac.

Dio građana zgrozili su njihovi komentari pa su im poručili da će isto dočekati i njih. Takvima Glavaš nije ostao dužan. ''Ja sam pakao preživio ovdje u Hrvatskoj. Pod ovom bagrom, koja odlazi, ili će otići, ili će ih narod u njega poslati. Situacija je pred vrenjem'', poručio je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene