Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S maskama na licu

Iznenađenje u rano jutro: Radnici na gradilištu u Puli otvorili kamion s materijalom, uz mini gips pronašli i dva čovjeka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak ujutro na gradilištu u Puli radnici su otvorili kamion s materijalom. Unutra su se skrivala dva migranta.

U petak, nešto prije osam sati u Ulici Bože Gumbca u Puli, na gradilištu jedne stambene zgrade, radnici tvrtke koja izvodi radove otvorili su kamion s materijalom i unutra pronašli dvojicu migranata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pritvoren uz kaznenu prijavu Stisnuli se! 21-godišnji Srbin u prtljažnik auta nagurao migrante, policija obavila detalje Ocean Viking Pet dana u nevolji Medicinski brod spasio 29 migranata i otkrio jezivu činjenicu: "Premda su bile svjesne težine situacije, pomorske vlasti nisu pomogle osobama u čamcu"

Kamion s mini gipsom stigao je iz Bugarske, a na putu je stao u Rijeci te je potom stigao u pulski kvart Valvidal, neslužbeno doznaje Glas Istre.

Kamion je od početka rute bio plombiran pa je moguće da su se migranti u njega ukrcali upravo na polaznišnoj točki. Do Pule su se vozili gotovo pola dana.

Prilikom otvaranja kamiona, migranti su na licu imali maske. Jedan od dvojice muškaraca je srednjih godina, a drugi je nešto mlađi.

Migrante je preuzela istarska policija, u tijeku je kriminalističko istraživanje okolnosti pod kojima su ušli u Hrvatsku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene