Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregazio policajca

VIDEO Pogledajte trenutak uhićenja Ivana Božića: Prilikom upada u kuću u Solinu ozlijeđen policajac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljena je snimka trenutka uhićenja Ivana Božića (29) u kući u Solinu. Navodno je s još trojicom muškaraca gledao nogometnu utakmicu Hrvatske i Belgije. Policajce su prilikom upada u dvorište napali psi vezani na lancu.

Splitska policija objavila je snimku trenutka uhićenja Ivana Božića, za kojim se intenzivno tragalo dan i pol nakon što je u srijedu u 00:50 automobilom nasrnuo na 20-godišnjeg policajca, teško ga ozlijedio i pobjegao.

Pročitajte i ovo Slobodan Marendić Objavili i video uhićenja Policija otkrila detalje velike akcije uhićenja Ivana Božića: "To će mu biti otegotna okolnost"

Božić je u intenzivnoj i brzoj akciji policije pronađen u četvrtak u 16:40 u kući na području Solina s još tri osobe, koje su također uhićene i kojima prijeti optužba za pomaganje počinitelju u bijegu. Božić je navodno u vrijeme uhićenja s još trojicom muškaraca gledao nogometnu utakmicu Hrvatske i Belgije.

Pročitajte i ovo Privođenje u Splitu - 3 Još tri osobe s njim VIDEO Uhićen Ivan Božić: Pogledajte privođenje bjegunca za kojim se tragalo dva dana

U kuću u Solinu upali su pripadnici specijalne policije, no sam trenutak uhićenja nije prošao olako te je jedan policajac ozlijeđen.

Prilikom prilaska kući u kojoj se nalazio osumnjičenik policajce su dočekali psi u tipu srednjeazijskog ovčara i staforda. Psi su nasrnuli na policajce te je jedan od njih ugrizao policajca za nogu. Lakše je ozlijeđen, potvrdio je načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić.

 

Odvjetnik Ivana Božića Vinko Gulišija kazao je za DNEVNIK.hr da će se braniti šutnjom. Policija ga sumnjiči za pokušaj teškog ubojstva policijskog službenika te se još uvijek se nalazi u zgradi Policijske uprave gdje nad njim traje kriminalističko istraživanje.

Nakon što završi kriminalističko istraživanje, Božić bi tijekom popodneva trebao biti priveden pritvorskom nadzorniku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene