Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PODCAST "DALJE"

Partnerica u vodećoj globalnoj kompaniji za savjetovanje u hotelijerstvu: "Svi koji su mislili da će virtualna putovanja zamijeniti prava sad vide da to nije to. Ništa ne može zamijeniti taj osjećaj"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Podcastu Dalje donosimo razgovore s inovatorima, stručnjacima, poduzetnicima, umjetnicima... S ljudima koji razbijaju norme i donose nove vrijednosti u društvo, a svojim primjerom inspiriraju i motiviraju te ne odustaju unatoč svim preprekama na koje naiđu. Gošća druge epizode je Katarina Miličević, partnerica u vodećoj globalnoj kompaniji za savjetovanje u hotelijerstvu, turizmu i industriji slobodnog vremena.

Gošća druge epizode podcasta Dalje je svestrana Katarina Miličević. Ona je majka troje djece, direktorica i suosnivačica tvrtke "thinktourism", docentica Sveučilišta u Ljubljani, te partnerica u vodećoj globalnoj kompaniji za savjetovanje u hotelijerstvu, turizmu i industriji slobodnog vremena Horwath HTL Zagreb.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ima li hrvatska koristi? Moć filma i serija u turizmu: "Igra prijestolja" ne bi bila ista bez Dubrovnika

S Katarinom sam razgovarala u njezinom novom uredu iz kojeg puca pogled na Zagreb, a zanimalo me kakav mindset je potreban da bi se balansiralo toliko odgovornosti, koliko je važna autentičnost, s kojim izazovima se susretala na svom putu, koja je tajna sreće te mogu li virtualna putovanja zamijeniti ona prava.

Razgovor s Katarinom pogledajte u videu koji je u prilogu

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene