Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevrijeme u petak

HGSS-ovci pomažu nakon tuče u Požeštini: "Uklanjaju se neposredne opasnosti i postavljaju zaštitne folije na krovove oštećenih objekata"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HGSS-ovci pomažu u sanaciji oštećenih objekata u Požeštini koju je u petak poharala tuča.

Nevrijeme praćeno tučom veličine oraha poharalo je u petak područje Požege i okolnih mjesta. Šteta se još uvijek zbraja, a još se nisu oporavili ni od nedavnih poplava.

Pročitajte i ovo tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike Nevrijeme, ilustracija Budite na oprezu Upaljen meteoalarm: U dijelu zemlje izdano upozorenje zbog tuče, raste i vodostaj

Stanovnicima pogođenog područja, koji su odmah nakon nevremena krenuli spašavati što se spasiti može, pritekli su uz vatrogasce i HGSS-ovci. Neumorno rade na uklanjanju opasnosti koje su nastale i postavljaju zaštitne folije na krovove oštećenih objekata.

"U nevremenu koje je zahvatilo Požeštinu nastala je velika šteta na obiteljskim kućama, gospodarskim objektima, automobilima i na poljoprivrednim usjevima. Na teren su odmah upućene vatrogasne snage kako bi pomogli u uklanjanju posljedica nevremena", napisali su na Facebooku.

"Od subote su u sanaciji posljedica nevremena angažirani spašavatelji stanice Požega. Danas su im se priključili i članovi stanica Slavonski Brod i Orahovica. Spašavatelji uklanjaju neposredne opasnosti i postavljaju zaštitne folije na krovove oštećenih objekata", dodaju iz HGSS-a.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene