Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BURNO BUĐENJE U RIJECI

Novo jutro, još jedan bankomat dignut u zrak: ''U prvom trenutku činilo se kao da vani grmi, a zatim...''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dignut je u zrak bankomat na ulazu u trgovački centar u Rijeci, a još se ne zna jesu li počinitelji, koji su pobjegli, sa sobom odnijeli novac.

Snažna ekspolozija i potom prodorni zvuk alarma, probudili su stanare i stanarke nebodera pored riječkog trgovačkog centra Andrea, a čuli su se i u okolnim ulicama na Turniću i Podmurvicama.

Eksplozivom je raznesen još jedan bankomat, oko 4:35, i to bankomat HPB-a koji se nalazi na ulazu u trgovački centar, javlja Novi list.

''Probudila me je snažna eksplozija, u prvom trenutku činilo se kao da vani grmi, a zatim se osjetio snažan miris po paljevini', ispričala je listu jedna stanarka nebodera u Čandekovoj 23A, čiji je stan okrenut prema trgovačkom centru pored kojeg je i kafić, koji je vjerojatno također pretrpio štetu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Naplaćivanje transakcije Provjerili smo kolike su naknade ako želite svoj novac podići na bankomatu druge banke
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna tri bankomata u tri dana Nova svakodnevnica u glavnom gradu: Još jedan bankomat dignut u zrak u zagrebačkom naselju...

Počinitelji su do dolaska policije pobjegli, no još se ne zna jesu li ponijeli i novac.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene