Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Napad pokraj Knina

Policija objavila detalje napada u Đevrskama: Vrijeđali na nacionalnoj osnovi pa jednog našli pijanog u automobilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija izvijestila je da su završili kriminalističko istraživanje nad muškarcima koji su u srijedu navečer upali u kafić u Đevrskama.

Napadači koji su u Đevrskama u srijedu upali u kafić okrivljeni su za prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pročitajte i ovo Ilustracija Čije je dvorište? Djeca i roditelji u šoku, ravnateljica pozvala policiju. Mi smo pronašli počinitelja: "Morao sam to učiniti..." Ilustracija 40 godina stariji Konobarica optužila šefa da ju je primio za stražnjicu i o nju trljao spolovilo, on se branio: "Samo sam je pohvalio da je dobro oprala aparat za kavu"

"Utvrđeno je da su okrivljeni 21. kolovoza oko 22.50 sati u Đevrskama, u alkoholiziranom stanju došli u ugostiteljski objekt 62-godišnjaka osobnim automobilom Golf, šibenskih registracijskih oznaka, kada je po ulasku u ugostiteljski objekt okrivljeni 25-godišnjak na naročito drzak i nepristojan način na nacionalnoj osnovi vrijeđao 62-godišnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta i pri tom narušavajući javni red i mir tu nazočnih gostiju", objasnili su u policiji.

Vlasnik ih je tada upozorio da ne oštećuju inventar te da će zvati policiju. Drugi muškarac (28) potom ga je verbalno napao.

"Okrivljeni su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz Optužni prijedlog, privedeni Općinskom sudu u Šibeniku, stalna služba Knin, zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", objašnjavaju u policiji. 

Za taj prekršaj prijeti im kazna u protuvrijednosti 50 do 350 DEM.

Muškarac (28) je okrivljen i zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama jer su ga iza ponoći u Konjevratima zatekli kako pijan vozi Golf. Alkotestiranje je odbio.

"Na okolnosti događaja od 21. kolovoza u Uzdolju i nadalje se intenzivno provodi kriminalističko istraživanje", dodala je policija. 

U srijedu navečer u selu Uzdolje kod Knina skupina maskiranih huligana upala je u kafić i divljala. Prijetili su vlasnicima kafića i gostima koji su gledali utakmicu Crvene zvezde. 

Boris Petko, vlasnik kafića rekao je da su udmah s vrata viknuli "Majku vam j...m, Zvezdu gledate!".  Petero ljudi je u divljanju ozlijeđeno.

Nedugo zatim, skupina madića upala je i u kafić u Đevrskama. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene