Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alternativa nezgrapnom

Keyport – Više od privjeska za ključeve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Znate li još uvijek nekoga tko misli da je fora imati privjesak za ključeve poput domara škole s preko 20 ključeva koji zveckaju svakim korakom. Za one kojima to nije velika fora, Keyport je pronašao rješenje.

Koliko puta ste gledali film u kojem netko panično pokušava pronaći ključ za auto ili stan s ogromnog privjeska za ključeve? Taj bi filmski trik uskoro mogao postati stvar prošlosti ako se novi Keyport Slide svidi ekipi u Hollywoodu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Drama kod Đurđevca Mladić (28) istukao roditelje i uništio kuću jer mu nisu htjeli dati ključ automobila Slika nije dostupna Moguće kopiranje šifriranog koda Prodano 100 milijuna automobila s ključevima s greškom

Ova metalna spravica, nazvana Keyport, trebala bi zamijeniti nezgrapne i staromodne privjeske za ključeve s nečime što više sliči Gerberovim kliještima, barem što se tiče funkcionalnosti. Ovo je privjesak kakav bi sam MacGyver nosio da su ga izmislili u 80-ima.

Keyport je izrađen od nehrđajućeg čelika, a dolazi u cijelom nizu boja. Svaki Keyport dolazi sa setom praznih tj. neizbrušenih ključeva koje morate dati napraviti da odgovaraju vašim ključevima. Kada se ne koriste, ključevi su spremljeni u kutiji, a ponovno se izvlače jednostavnim pritiskom gumba. Gumbi su u različitim bojama tako da je stvarno lagano naći ključ koji vam treba.

U Keyport stane 6 ključeva od kojih se svaki nalazi u posebnom odjeljku na izvlačenje. Pravi geekovi (i mislimo to u najpozitivnijem smislu) neće se zadovoljiti samo s ključevima. Zato Keyport dolazi i s mogućnošću ugradnje male svjetiljke, otvarača za boce i USB prijenosne memorije. LED svjetiljka košta dodatnih 10 dolara, otvarač za boce 6, a USB drive s 4GB koštat će 19 dolara dok je za 8GB potrebno izdvojiti 29 dolara. Keyport je kompatibilan s cijelim nizom kodiranih ključeva za automobile ili motocikle. Međutim, takvi ključevi zauzimaju dva mjesta umjesto jednoga.

Keyport će koštati oko 80 dolara sa šest standardnih (praznih) ključeva pri čemu teži svega pedesetak grama čak i kada je 'nakrcan' do kraja. Nudit će se preko eBaya i europskih poslovnica.

Za sve one koji više nemaju ideje što kupiti prijateljima ili muškim članovima obitelji, a da košta ispod cca 500 kuna, ovo je savršen poklon. 


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene