Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BlackBerry opet pao!

Novi problemi za korisnike BlackBerryja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Korisnici BlackBerryja ponovno ne mogu surfati mrežom, koristiti mailove i BBM poruke

Iako su iz Research In Motiona (RIM), kompanije koja proizvodi BlackBerry pametne telefone objavili da njihovi serveri danas rade normalno da te više nema poteškoća za njihove korisnike, prije nekoliko sati ponovno su se pojavili problemi za vlasnike ovih telefona.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cijena nije poznata Velika akvizicija na pomolu: Lenovo će preuzeti proizvođača BlackBerryja? Slika nije dostupna BlackBerry X10 Smartphone s ekranom osjetljivim na dodir i hardverskom tipkovnicom

Tako, kako prenose brojni mediji, korisnici na području Europe, Afrike i Bliskog istoka ponovno ne mogu pristupati internetu, slati mailove ili koristiti BBM servis za razmjenu poruka.

Iako iz RIM-a do sada nisu izdali nikakvo novo službeno priopćenje, Telegraph je objavio da je glasnogovornik mobilne kompanije 02 rekao da njihovi korisnici ne mogu pristupati internetu, slati mailove ili BBM poruke, a probleme s funkcioniranjem BlackBerryja potvrdili su i u Bahreinu te je predstavnik kompanije Batelco putem Twittera rekao da RIM trenutno radi na otklanjanju poteškoća.

Twitter i Facebook prepuni su komentara ljutitih korisnika – među inima i korisnika BlackBerryja iz Hrvatske koji još čekaju službeno objašnjenje iz Research In Motiona i razmišljaju o prelasku na Android ili iPhone.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene