Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S OVIM PAMETNIM UREĐAJEM MOŽETE UČINITI NEMOGUĆE

Note9 idealan je pametni telefon kreiran za ljude u pokretu koji žele i očekuju više od svojih telefona

PR
PR
Samsung Galaxy Note9 trenutno je na tržištu poznat kao najjači model južnokorejskog proizvođača, a podrazumijeva se da Note serija uvijek dolazi s inovativnom i vrhunskom tehnologijom. Ni ovoga puta Samsung nije razočarao.


Najveći beskrajni zaslon do sada

 Novi Note9 prepun je vrhunskih performansi i funkcija kojima je glavni cilj olakšati život njegovim korisnicima i sasvim sigurno će impresionirati čak i najzahtjevnije korisnike. Bilo da ste ljubitelj gaminga ili ste zauzeta poslovna osoba, Note9 je u potpunosti prilagodljiv vama i vašim potrebama.

Prekrasan dizajn u prvi plan stavlja beskrajni zaslon koji korisnicima omogućuje potpuni multimedijski doživljaj na 6,4 inčnom Super AMOLED Infinity Displayju koji osigurava kvalitetnu i čistu sliku. Kako sama slika nije dovoljna za istinsko multimedijsko uživanje, Note9 opremljen je zvučnicima tvrtke AKG Dolby Atmos® koji će se pobrinuti da svoje najdraže filmove i serije doživite na potpuno novi način, a nevjerojatna brzina prijenosa podataka nam omogućuje nesmetano uživanje u sadržaju. Osim što su odlični za gledanje filmova i serija, zaslon i zvučnici kriju pravu poslasticu za sve ljubitelje gaminga. Note9 se potpuno prilagođava vašim potrebama te omogućuje doživljaj igre na sasvim novoj razini koja će vas potpuno uvući u priču.

Jedna od korisnih mogućnosti za sve ljubitelje fotografija i video zapisa jest mogućnost proširenja prostora za pohranu do čak 1TB. To znači da nikad više nećete morati brisati fotografije i video zapise s vašeg pametnog uređaja kako bi oslobodili prostor za zabilježavanje nekih novih trenutaka.

PR PR

Vrhunske performanse za potpuni doživljaj

Osim što može sačuvati sve vaše uspomene, uz Note9 dolazi nova S pen olovka, najveća baterija do sada na premium Galaxy telefonima te standardne tehnologije, kao što je brzo bežično punjenje, visoka otpornost na vodu i prašinu potvrđena IP68 certifikatom. Note9 nudi i dodatne Samsung usluge, poput Samsung Health i Samsung Pay. Za kraj, podsjetimo kako je Note9 dostupan na hrvatskom tržištu u ponoćno crnoj i ljubičastoj boji, kao i novoj oceansko plavoj boji s jedinstvenom žutom S Pen olovkom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene