Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raj za entuzijaste

Britanska vlada objavila podatke o NLO-ima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijest da je britanska vlada objavila sve podatke iz svojih NLO arhiva i učinila ih dostupnima javnosti, razveselila je sve one koji vjeruju kako nismo sami u svemiru.

Na web stranicama ufos.nationalarchives.gov.uk nalazi se najopsežnija online baza dokumenata o izvanzemaljcima. Preko 8.000 stranica priča i pisama svjedoka, crteža, rasprava iz britanskog parlamenta i podataka Ministarstva obrane.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sasuo paljbu po svima Plenković: "Milanović više kao predsjednik ne postoji! On to jako dobro zna. Trebao bi podnijeti ostavku" Ilustracija Na sjednici Vlada objavila nove cijene goriva

>> VIDEO: Snimili izvanzemaljski matični brod?

Mogu se pročitati i rasprave vođene 1978. i '79. u skupštini Ujedinjenih Naroda, kao i činjenica da je nekadašnji britanski premijer Winston Churchill bio svjestan postojanja NLO-a, ali se bojao da bi mogla nastati panika, ako bi se pokrenula javna rasprava o postojanju letjelica za koje se ne zna, jesu li sigurnosni rizik.

Šala koja je gotovo pokrenula vojnu akciju

Među mnoštvom podataka, izdvaja se nekoliko najzanimljivijh, poput slučaja o 'vanzemaljskoj invaziji' na koju su se vojska i ratno zrakoplovstvo spremali, no tada se saznalo da je bila u pitanju šala studenata inženjerstva inspirirana radio dramom 'Rat svijetova'.

Jedan dokument svjedoči i stavu Ministarstva obrane o NLO-ima iz 1993. godine. 'Ne znamo što su te stvari, ali ne mislimo da predstavljaju sigurnosnu prijetnju i otvoreni smo za mogućnost da su izvanzemaljskog porijekla,' stoji u dokumentu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene