Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Centar za obuku 'Cipa'

Postanite instruktor aerobica i pilatesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
CIPA je registrirana ustanova za obuku instruktora aerobica i pilatesa. Kroz svoje tečajeve usavršava teorijsko i praktično znanje.

Ukoliko ste jedan od zaljubljenika u aerobic i pilates ili tražite novo, zanimljivo, radno mjesto, centar za obuku CIPA, idealno je rješenje. Naime, CIPA je registrirana ustanova za obuku instruktora aerobica i pilatesa. Kroz svoje tečajeve usavršava teorijsko i praktično znanje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hit na internetu Može li bizarnije? Pudlice koje vježbaju i žena s Popaj mišićima Slika nije dostupna Vježbom do zdravlja Samo 10 minuta tjelovježbe može sačuvati zdravlje

Po završetku tečaja kandidati imaju pravo polaganja ispita iz teorijskog i praktičnog dijela, te po zadovoljenim uvjetima izdavanje diplome za instruktiora aerobica i pilatesa.

Program se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela. Tečaj se održava kroz tri vikenda. Tečaj se sastoji od 14 master classova i 56 sati teorijskog predavanja. Kroz tečaj će se steći osnove vođenja aerobic sata, metodika razrade, osnove anatomije i fizinomije.

Potrebno je najmanje jedna (1) godina aktivnog bavljenja aerobicom i pilatesom. Tečaj se održava u Vinkovcima, a traje tri vikenda od 28.11.2009., te u Splitu od 09.01.2010. Cijena tečaja je 2,000.00 kn.

Više informacija možete dobiti putem njihovog maila: cipa.akl@gmail.com.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene