Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sedmogodišnja zvijezda

VIDEO: Beluga kit slika kistom u ustima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još se jedna životinja našla na popisu talentiranih za slikanje.

Beluga kit s izvođačkim i slikarskim vještinama privlači mnoštvo u zabavnom parku Qingdao u kineskoj provinciji Shandong, izvijestila je kineska državna televizija, prenosi Reuters. Dok mu zaposlenici pridržavaju papir, sedmogodišnja zvijezda uz pomoć kista u ustima na papiru slika vodenim bojama. Xiao Qiang siku nacrta u samo nekoliko minuta, pohvalio se ponosni trener Zhang Yong.

Pročitajte i ovo Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to" Rijetka slika Van Gogha prodana za nekoliko milijuna eura Procijenjena je na 100 milijuna eura Jedna od najranijih Van Goghovih slika prodana za milijunski iznos

Beluga kitovi imaju usta koja im dopuštaju fleksibilnije pomicanje, za razliku od ostalih kitova i delfina. Yong kaže da je bio zadivljen kada je otkrio kako je brzo Xiao Qiang naučio svoju novu vještinu. 'Bez mnogo razmišljanja o tome hoće li uspjeti, dali smo mu kist. Nismo ni pomislili da bi mogao biti tako talentiran. Slikati je naučio u samo tjedan dana', rekao je. Uz to što uživaju u rijetkom prizoru artističkog životinjskog svijeta, neki posjetitelji zadrže suvenir, sliku koju je naslikao Xiao Qiang.

Demonstraciju talenta simpatičnog kita možete pogledati u priloženom videu.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene