Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gola terapija

Psihologinja pacijente liječi gola

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada 24-godišnja psihologinja iz New Yorka koristi terapijske metode pred kojima bi možda pokleknuo i sam Freud. 'Freud koristi slobodnu asocijaciju, a ja svoje golo tijelo', kaže Sarah White za New York Daily News.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Najjače' oružje VIDEO Opet šokirala: Potpuno gola šetala gradom Slika nije dostupna Popustila jedna strana Dramatična snimka spašavanja perača prozora sa skele na 17. katu

'Za muškarce, koji inače manje idu na terapijsko liječenje od žena, to je puno interesantnije, više potiče i uzbuđuje. To je nadahnutiji pristup terapiji', pojašnjava White. Prvi susreti koštaju 150 dolara i White ih obavlja putem interneta. Radi se o jednosmjernoj webcam komunikaciji i istovremenoj razmjeni tekstualnih poruka.

Jednom kad napravi profil klijenta, White prelazi na dvosmjernu webcam komunikaciju preko Skypea, a s nekima terapije zna obaviti čak i uživo. Zasad ima oko 30 klijenata i kaže kako se radi o miješanoj populaciji studenata, sredovječnih muškaraca te žena, koje jednostavno samo uživaju u razgovoru s obnaženom psihologinjom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene