Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popustila jedna strana

Dramatična snimka spašavanja perača prozora sa skele na 17. katu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zgradi u New Yorku odvijala se prava drama nakon što je popustila jedna strana skele u kojoj su bila tri radnika.

Radnici su na 20-katnoj zgradi na Manhattnu prali prozore. Kada su došli do 17. kata, jedna strana skele je popustila i ona se nagnula, a radnici su gotovo ispali van, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Život u 8 kvadrata VIDEO: Jeste li vidjeli manji stan? Slika nije dostupna Novi način prijevoza VIDEO: Skijao po Park aveniji brže od 60 km/h

Srećom, ubrzo je stigla pomoć. Policija je priopćila kako je član policijske službe za hitne situacije zavezao uže za krov stambene zgrade na kojoj je bila skela, kako bi se došao do ranika. Potom su se vatrogasci popeli na 17. kat, provalili u stan koji je bio najbliže radnicima, budući da je bio zaključan, otvorili dva prozora i pomogli da policajac i radnici uđu u stan.

>> Vatrogasci ženi vadili masažer koji se upetljao u kosu

Jedan od radnika zadobio je pri tom lakše ozlijede te je odvezen u bolnicu kako bi mu bila pružena liječnička skrb. Ostala dvojica prilikom ove nesreće nisu ozlijeđena i rekli su da se osjećaju dobro.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene