Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Američka satira

The Onion: Milanovića zatrpala repa s prikolice konjske zaprege

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Satirični portal The Onion, odlučio se našaliti s hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem. 'Izvijestili' su kako je naš premijer zaglavio pod tonama repe.

The Onion, koji se ne libi satirički osvrnuti osvrnuti na bilo koju temu, objavio je kratki članak napisan kao kratki izvještaj s 'mjesta nesreće'.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Nije prvi put Milanović izazvao diplomatski skandal, pozvali hrvatsku veleposlanicu: "Duboko smo razočarani" Obljetnica Bljeska Obljetnica operacije Bljesak Plenković odgovorio sprema li se na nove izbore: Anušić komentirao fotografiju koja je podigla mnogo prašine

>> EVO koja goruća pitanja čekaju Vladu po povratku s odmora

'Izvori iz Hrvatske vlade potvrdili su danas kako je premijer Zoran Milanović trenutno zaglavio pod gomilom repe. 'Upomoć!', rekao je premijer nakon je se konjska prikolica puna repe prevrnula i zarobila ga pod svojim teretom. 'Mičite tu repu s mene!' U vrijeme pressice, spasilačke ekipe uspjele su Milanoviću dostaviti zalihu paprika, kako bi mogao početi gristi svoj put prema van', stoji u izvještaju The Oniona.

Originalnu vijest možete pogledati i OVDJE.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene