Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TELE 2

Što nam sve treba za jedan dobar dan na plaži?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda neuobičajeno, ljeto 2020. u punom je jeku. Mnogi su već pobjegli od vrućine asfalta i gradske sparine na svoje omiljene plaže, planinske obronke ili šumske proplanke, dok drugi još sitno broje do bezbrižnih ljetnih dana i neopterećenosti problemima kojima nas inače hrani grad u kojem živimo.

 Bilo da ste već na svojoj omiljenoj plaži ili tek čekate prvi dan godišnjeg odmora i bijeg iz grada, dobro se podsjetiti što je sve korisno ponijeti sa sobom na plažu – od rekvizita koji vas štite do onih koji će pomoći da održite optimalnu razinu zabave. U nastavku donosimo popis najnužnijih stvari koje se moraju ponijeti na plažu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TELE 2 Tele2 učenicima omogućava besplatan podatkovni promet za korištenje edukativnih sadržaja dok traje nastava na daljinu Slika nije dostupna TELE 2 Zima se bliži vrhuncu, a sve što vam treba da se zagrijete su dekica, brzi internet i višesatno streamanje serija i filmova

Zaštita od sunca je must have

Prije svega, nikako ne biste trebali izostaviti kremu sa zaštitnim faktorom, a po mogućnosti i jedan ili dva manja i praktična suncobrana. Osim zaštite kože, važno je da se zaštitite i od dehidracije, stoga je boca vode i poneka voćka važna za bezbrižno uživanje u morskim radostima.

Sve za maksimalnu udobnost na plaži

U jedan oveći ceker dobro je ubaciti i dodatan par kupaćeg kostima, a ne bi bilo loše ugurati i majicu s dugim rukavima jer vrijeme zna biti varljivo, posebno ako imate u planu ostati do navečer. Ručnik je obavezan rekvizit za plažu, ali ako na njoj planirate provesti cijeli dan ne bi bilo loše da razmislite i o ležaljci jer san vrlo često hoće na oči dok ležite u hladu i slušate ritmično glasanje cvrčaka. To se posebno odnosi na one trenutke kada čitate knjigu pa je stoga dosta važno prije odlaska na godišnji proučiti knjige koje će vas zabaviti, a ne uspavati čim ih uzmete u ruke.

Neograničena komunikacija i optimalna razina zabave

Kvalitetan dan na plaži teško se može zamisliti bez plastične lopte, karata ili bilo koje druge društvene igre, ali i bez mobitela kako biste zabilježili sve morske trenutke i uspomene te bezbrižno komunicirali sa svojom ekipom ili igrali omiljene igrice.

Ako ste „bonaš“ i ne želite se od svojeg mobitela odvojiti ni na plaži, a pritom ste štedljivi i pazite kako baratate svojim novcem i mobilnim podacima, zavirite u novu Tele2 ponudu. „Slagalica za bonaše“ za samo 55 kuna uključuje 2 GB prometa i 200 minuta razgovora te nudi fleksibilnost i jednostavnost izbora i korištenja. Tele2 SIM karticu moguće je jednostavno kupiti na najbližem mjestu – kiosku, benzinskoj postaji ili u lokalnom dućanu. Tako ovog ljeta sa svojom slagalicom možete bezbrižno tipkati ili vježbati mozak za radne, školske i studentske aktivnosti koje dolaze.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene