Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neodoljiv prizor

Sekice, sve će biti ok: Prerano rođeni blizanci se uhvatili za ruke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kristiana i Kristian na svijet su stigli jedanaest tjedana prerano.

Anthea Jackson-Rushford, Australka iz Victorije, donijela je nedavno na svijet blizance Kristiana i Kristianu. Na žalost, bebe su na svijet stigle čak jedanaest tjedana prerano, svaka od njih teška nešto manje od kile, pa će neko vrijeme morati ostati u bolnici pod nadzorom liječnika dok se ne razviju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Urnebesna snimka Djeca im se noću umjesto u spavalice pretvaraju u tasmanijske nemani Slika nije dostupna Okrutna sudbina Koliko slatko, toliko i tužno: Bebe čimpanze na povodcu potrčale jedna drugoj u zagrljaj

Njihova ih je majka prije tjedan dana po prvi puta položila na očeva prsa pa zabilježila neodoljiv trenutak, Kristiana kako hvata sestricu za ruku.

Susret koji nije ostavio dvojbe: Ljubav na prvi pogled postoji

Naravno, Kristian je to najvjerojatnije učinio jer je na nju navikao, odnosno zato što mu je bio potreban njezin dodir, ali u ovome slučaju nam pjesnička sloboda dopušta da trenutak protumačimo i kao njegovo obećanje Kristiani da će sve završiti u najboljem redu.

Puna pozitivne energije te nade je i njihova majka, koja je preko Facebooka svim roditeljima u identičnoj ili sličnoj situaciji poručila da ne brinu, da uvijek imaju na umu da je danas sve moguće i da će njihove bebice sve nedaće uspješno savladati.  

Amazing!!! Needs to go viral!!!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene