Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U vlaku, u kinu, u Disneyworldu...

Pogledajte neke od najkreativnijih prosidbi ikada...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez obzira jeste li romantični ili niste ove prosidbe zaista vrijedi pogledati, neke zbog kreativnosti, a neke zbog toga što će vas zasigurno nasmijati.

1. Prosidba koja je 'uništila' mirnu večer u kinu

Ovakvu prosidbu još sigurno niste vidjeli, djevojka je u kinu s bratom, a tijekom dugih i dosadnih najava i reklama počeli na kino platnu počele su se prikazivati scene s djevojci poznatim akterima. Njen dečko Matt napravio je pravi filmski 'trailer' u kojem je prikazan njegov razgovor s djevojčinim ocem. Dok je ona u nevjerici ispitivala brata o tome što se događa Matt je utrčao u kino dvoranu i kleknuo pred voljenu ženu.

 

2. Prosidba i vjenčanje u jednom ili kako zaprositi djevojku na najskuplji mogući način

Muškarci se ponekad na najbrutalniji način poigravaju sa ženskim osjećajima. Ovoj je djevojci iznenada prišla nepoznata žena, te joj rekla kako je spavala s njenim dečkom. Jadna je djevojka odmah zaplakala no ispostavilo se da je sve bilo jedna velika šala. Uskoro su svi oko nje počeli plesati i pjevati, njen dečko je došao do nje zaprosio ju, te joj rekao da će odmah i vjenčati. Pogledajte kako organizirati najskuplju prosidbu ikada.

 

3. Prosidba popraćena bjesomućnim vrištanjem

Preporučujemo da prije gledanja ovog videa smanjite glasnoću zvučnika. Mladi je George želio iznenaditi svoju djevojku koja nije ni znala da je njen dečko izvan države. Nazvao ju je na mobitel tren prije no što je ušla u kuću i pitao ju želi li se udati za njega. u tom trenu ona je otvorila vrata, a tamo ju je čekao George na koljenu. Prosidba i nije tako spektakularna sama po sebi, no ovaj video nismo mogli zaobići upravo zbog Brielline pretjerane reakcije.

4. Prosidba u kojoj ona misli da je on mrtav

Već smo spomenuli kako se muškarci vole poigravati ženskim osjećajima, a ovo je vjerojatno i najbolji primjer toga. On pred njihovim prijateljima, podiže čašu u zrak, ona zna što slijedi i tom trenu on 'pada' s vrha zgrade dok ona u šoku trči prema njemu . Što se na kraju dogodilo pogledajte u ovom videu.

5. Prosidba popraćena Disneyevim mjuziklom

Ova prosidba nije šokantna, nije dramatična niti urnebesno smiješna, ali je poprilično simpatična. Kako izgleda prosidba popraćena Disneyevim mjuziklom, pogledajte u videu.

6. Onaj neugodan trenutak kada ona kaže 'ne' pred tisućama ljudi

Ova je prosidba sve samo ne originalna. Mjesto radnje sportska dvorana, košarkaška utakmica. Glavni akteri su izašli na parket, on je kleknuo, a ona je rekla ne i pobjegla glavom bez obzira, a situaciju su dodatno 'začinili' i komentatori utakmice.

 

7. Prosidba u raspjevanom vlaku

Znate li pjesmo Billa Withersa 'Lovely day'? A znate li kako to izgleda kada cijeli vlak počne pjevati tu pjesmu? Pogledajte kako je prošla prosidba upravo na ovu temu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene