Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pilot zaprijetio putnicima

'Napustite avion ili ćete biti uhićeni'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko putnika na avionu, koji je iz Birminghama trebao poletjeti u Ženevu, moralo ga je napustiti pod prijetnjom da će u slučaju odbijanja biti uhićeni.

Naime, avion je imao previše goriva, pa je kapetan zamolio 37 putnika, koji su se zadnji ukrcali, da izađu kako bi mogao poletjeti. Kada je nekoliko njih to odbilo učiniti, zaprijetio im je kako se u zračnoj luci nalaze policajci koji će doći po njih.

Pročitajte i ovo Avion Boeing Jedan u nizu Novi incident na letu: Zbog bizarnog incidenta 176 putnika vraćeno u New York Ilustracija Hitan povratak Prekinut let za Barcelonu! Proglašena je "biološka opasnost": Morali su iščupati tepih

Ostali putnici su pak ostali bez prtljage, a da toga nisu bili ni svjesni. Kako bi avion bio što lakši, sva je prtljaga iskrcana, piše britanski Metro. Kako im je prtljaga ostala u Britaniji, saznali su tek kada su stigli u Švicarsku. Nekima je stigla tek nakon pet dana.

'Obećali su nam novčanu nadoknadu. Ali meni je prtljaga stigla tek kada sam se vraćala u Veliku Britaniju. Ovo je bilo neugodno iskustvo', rekla je 65-godišnja Jane Webb, koja je išla u Švicarsku na skijanje.

>> Prijedlog za uštede: Stjuardese obučiti da spuste avion

'Morali smo ograničiti težinu jer je avion bio pretežak za poletjeti. Zbog pogreške s gorivom avion je imao previše goriva', rekao je glasnogovornik EasyJeta te dodao kako je istraga još u tijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene