Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Moramo porazgovarati'

Šokiralo ju kada je doznala istinu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željela se pohvaliti svojom mršavijom figurom, no umjesto toga društvena mreža joj je izbrisala fotografiju.

Društvena mreža Instagram bila je prisiljena javno se ispričati zbog uklanjanja fotografije stražnjice jedne žene jače građe. Meghan Tonjes is Los Angelesa postavila je fotografiju sebe u crnim gaćicama te se nemalo iznenadila kad joj je Instagram poslao mail da je njena slika uklonjena zbog kršenja pravila stranice o golotinji.

Pročitajte i ovo Aktivisti juhom zalili sliku Van Gogha u Rimu ovog puta u rimu VIDEO Aktivisti za zaštitu okoliša ponovno napadaju: Juhom od graška zalili Van Goghovu sliku Muzej umjetnosti Mauritshuis Troje uhićenih Klimatski aktivisti namjerili se i na sliku "Djevojka s bisernom naušnicom": Jedan si na nju zalijepio glavu

Meghan se šokirala jer svakodnevno na tisuće ostalih korisnika Instagrama, uključujući i poznate osobe postavlja upravo takve fotografije. Jedina razlika je, smatra Meghan, što su oni mršavi, a ona nije.

Spasila sinu život: Evo zašto je dobro biti prijatelj s roditeljima na Facebooku!

Inače, Meghan je u procesu znatnog skidanja kilograma te svoj napredak objavljuje na ovoj društvenoj mreži. Krenuvši s početnih 145 kilograma sada već bilježi znatan gubitak težine te kaže kako je ponosna na sebe i na svoje tijelo.

Meghan je snimila i YouTube video u kojem je Instagramu rekla što ih ide, a video je u 4 dana pregledan već 130.000 puta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene