Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretan rođendan ti!

Građani priredili rođendanski tulum rupčagi na cesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko se želite pridružiti čestitarima, slobodno napište koju lijepu riječ u komentarima na YouTubeu. Rupi će biti drago.

Očito umoran od moljakanja gradskih vlasti da nešto napokon poduzmu, Sergej Sandrkin, duhoviti mladić iz ruskog grada Uljanovska, priredio je u utorak rođendanski tulum golemoj rupčagi koja već treću godinu zjapi na jednoj od prometnica.

Pročitajte i ovo Rupa na cesti duboka 10 metara VIDEO Otvorila se golema rupa na ulici, progutala je dva automobila Josip Manolić SIMBOL DUGOVJEČNOSTI Joža Manolić slavi 104. rođendan! "Tata je dobro"

Sandrikinu se u slavlju pridružila nekolicina njegovih prijatelja, a veselo je društvo, kako to već nalaže red, 'rođendanka' počastilo tortom i ukrasilo balonima. 

(FOTO: Rupi se došao nakloniti i sjevernokorejski vođa Kim Jong-un)

Zafrkant je također objavio i video u kojem je podsjetio kako su prije tri godine radnici nespretno pokušali stati na kraj toj rupi koja je u međuvremenu oštetila brojna vozila, a zanimljivo je dodati i to kako je šala postala pravi hit na društvenim mrežama.

Naime, iz sata u sat se javljaju novi čestitari, pa ukoliko se i vi želite pridružiti, slobodno ostavite koju lijepu riječ u komentarima ispod videa na YouTubeu. Rupi će biti drago. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene