Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Čarobne dekorativne ideje za blagdansko vrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božić dolazi.

 Složit ćete se da ništa nije tako uzbudljivo kao iščekivanje nečeg lijepog, osobito tijekom adventskih i božićnih dana. Obitelji se okupljaju i posebna atmosfera osjeća se na svim ulicama i u svim domovima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ferrero Grupa nastavlja investirati u Turskoj i u uzgoj lješnjaka Slika nije dostupna Nakon tragične smrti Tragično poginulog 'kralja čokolade' zamijenit će njegov mlađi brat

Uoči svakih nadolazećih božićnih praznika ponovno nam se nameće isto pitanje: kako ovoga puta urediti dom, kako aranžirati blagdanski stol i unijeti taj blistavi blagdanski ugođaj u svoj dom?

Ferrero Rocher, Raffaello i Mon Chéri predstavljaju vam čarobne dekorativne ideja za blagdansko vrijeme. Praline u svojim bijelim ili zlatnim omotima mogu postati savršene dekoracije božićnog aranžmana, isto kao i obična grančica obojena u bijelo i ukrašena vrpcom.

Na fotografijama u galeriji i u brošuri „Mala knjiga inspiracije“ nudimo vam niz čarobnih dekorativnih ideja za blagdansko vrijeme koje će razveseliti vaše najdraže. „Upute za izradu i šablone“ olakšati će vam samu izradu blagdanskih dekoracija.

Uvijerit ćete se da se sa malo sredstava, ali uz puno mašte, mogu dobiti originalni božićni ukrasi koji će vaše prostore učiniti posebnim za ovu posebnu prigodu.

Ovaj Božić neka vam bude kreativan i inspirativan...

Mala knjiga inspiracije

Upute za izradu i šablone

.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene