Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na njemačkom showu

VIDEO: Show prekinut nakon teške nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smioni performans u vrlo popularnoj show emisiji jedne njemačke televizije, prekinut je, nakon vrlo ružne nesreće koja se dogodila na snimanju uživo.

Naime, 23-godišnji student Samuel Koch pokušao je preskočiti pet automobila različitih dužina u pokretu, a sve je pošlo po zlu pri četvrtom preskoku. Kochov otac osobno je vozio četvrti automobil, no to nije spriječilo da se dogodi ono nepredviđeno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna START Jeste li ikad maštali biti profesionalni kaskader? Ford vam pruža neponovljivu priliku! Slika nije dostupna Pet minuta slave Preotela je show: Šaljivica "trolala" voditelja i nasmijavala gledatelje

>> VIDEO: Nevjerojatan kaskaderski pothvat

Koch je prilikom četvrtog preskoka glavom lagano zapeo za krov automobila te nakon premeta pao potrbuške i tako ostao ležati. Voditelji su šokirani potrčali su provjeriti je li mladić dobro, a kamere su odmah kadar premjestile na publiku, nakon čega je ubrzo uslijedilo ponavljanje muzičkih točaka dotad izvedenih na showu, piše TheLocal.de.

Studio napustio pri svijesti

Nakon 25 minuta reklama voditelj je objavio kako se emisija prekida, a Kocha u studiju više nije bilo, jer je već bio prebačen u bolnicu. 'Prekinut ćemo emitiranje programa. Bilo što drugo u ovom trenutku bilo bi krivo', poručio je gledateljima. Još i prije Kochovog nastupa, voditelj je istaknuo kako je sa strepnjom promatrao probno preskakanje.

Koch je hitno operiran u bolnici u Düsseldorfu, a voditelj je napomenuo kako je studio napustio pri svijesti i kako je osjećao noge. No, pokazalo se da je njegovo stanje mnogo teže.  'Zdravstveno stanje Samuela Kocha, dvadesettrogodišnjeg studenta, teže je nego što smo očekivali', piše tv kanal na svojoj internetskoj stranici. Mladić je zadobio tešku ozljedu vratnih kralješaka, rekao je direktor sveučilišne bolnice u Duesseldorfu Wolfgang Raab

Nakon operacije koja je trajala 2,5 sata, mladić je u umjetno izazvanoj komi.

Samuel Koch inače je kaskader u filmovima i studira glumu u Hannoveru te se bavi ronjenjem i jahanjem. Zbog nesreće na showu, otkazan je i nastup popularnog pjevača Justina Biebera te skupine Take That.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene