Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neki su pomislili da je riječ o djevojci ozbiljnih psihičkih smetnji s kojom se ne bi trebalo rugati, ali su spretni internetski korisnici u međuvremenu otkonili takve sumnje.


Neimenovana mlada Portugalka upravo je postala junakinja tjedna među zafrkantima raznih kategorija jer se prometnula u prvu zvijezdu jutarnje emisije "Voce na TV" tako što je od prve do zadnje minute "trolala" voditelja i njegove goste.

Vezani članci Veliki požar u Portugalu (Foto: AFP) Vatrena stihija guta sve pred sobom, ozlijeđeno najmanje 20 ljudi: "Loše je ovdje. Cijele kuće su od drva" Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Andrea Paić) Viktorija Đonlić Rađa otkrila nam je što misli o plesnom partneru Marku, ali i što je dobila od showa

Kako bi upala u kadar, tako bi ga šaljivica obogatila grimasama, a sjekira joj je upala u med negdje pokraj emisije kada je voditelj Manuel Luís Goucha sjeo pored nje.

Tih je petnaestak sekundi fantastično iskoristila, a pri zafrkanciji je bila toliko uvjerljiva da se povela rasprava je li mentalno stabilna.

Naime, neki su pomislili da je riječ o djevojci ozbiljnih psihičkih smetnji s kojom se ne bi trebalo rugati, ali su spretni internetski korisnici u međuvremenu otkonili takve sumnje.

Pronašli su njezin YouTube kanal i uvjerili se da je djevojka zafrkant čiji se smisao za šalu nekome dopada više, nekome manje.