Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad pored Krima

VIDEO Objavljena snimka snažnog ukrajinskog udarca Putinu: Brodu od 65 milijuna eura nije bilo spasa

Snimka uništenja ruskog broda dronovima
Snimka uništenja ruskog broda dronovima Foto: Screenshot
Ukrajinci su objavili video koji prikazuje uništenje velikog ruskog ratnog broda koji je plovio uz obalu Krima.

Ukrajina je objavila video koji navodno prikazuje uništenje još jednog ruskog broda pomoću pomorskih dronova kamikaza. Na snimci se vidi dramatičan napad na oko 65 milijuna eura vrijedan i 56 metara dugačak brod Ivanovec, koji je ploveći u blizini Krima pogođen s nekoliko letjelica.

"Pripadnici specijalne jedinice Grupa 13 ukrajinske vojne obavještajne službe uništili su Ivanovec. Neprijateljsko plovilo nalazilo se na jezeru Donuzlav na privremeno okupiranom Krimu", objavio je Anton Geraščenko, savjetnik ministra unutarnjih poslova Ukrajine.

Sudbina posade još je nepoznata, ruski dužnosnici nisu potvrdili da je brod uništen, ali su to učinili proruski blogeri, izvijestio je britanski portal Metro.

Pročitajte i ovo Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena"

Ovo je najnoviji u nizu potopljenih brodova. Od početka rata u Ukrajini uništeno ih je nekoliko, uključujući Moskvu, admiralski brod crnomorske flote. Prije ovoga posljednji brod koji je potopljen bio je Novočerkask, koji je uništen 26. prosinca prošle godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene