Obavijesti Video Pretražite Navigacija
objavili poruku

VIDEO Borci protiv Putina naoružani do zuba snimili video na ruskom teritoriju? Obratili se radnicima tvornice oružja

Borci protiv Putina
Borci protiv Putina Foto: Screnshoot/Twitter
Nakon što je Moskva objavila da je razlog za masovni napad koji je jutros razorio Ukrajinu bio odmazda, na društvenim mrežama pojavila se snimka navodnih boraca protiv Putina iz Kurske oblasti.

Na društvenim mrežama pojavio se video navodnih boraca protiv Putina iz Kurske oblasti u Rusiji.

Video su, kako oni tvrde, snimili na ulazu u selo Plehovo, koje se nalazi neposredno iznad granice s Ukrajinom u blizini Sumija.

U govoru su rekli da su protiv Putinova režima i da pozivaju radnike u obližnjoj tvornici oružja da sljedećea dva tjedna ne idu na posao.

"Ne idite na posao ili nam se pridružite! Zajedno ćemo se boriti za rusku slobodu", poručili su.

 

Ruska vojska danas je izvela raketne udare na niz ukrajinskih regija rano u četvrtak, uključujući crnomorsku luku Odesu i drugi najveći grad u Ukrajini, Harkiv, prekinuvši struju u nekoliko područja, rekli su regionalni dužnosnici. Napadi su pogodili širok niz ciljeva, uključujući gradove koji se protežu od Žitomira, Vinicje i Rivna na zapadu do Dnjipra i Poltave u središnjoj Ukrajini.

Pročitajte i ovo Oleksandr Matsiyevsky Zračni napadi diljem Ukrajine Obrat u priči o likvidiranom ukrajinskom vojniku: "To nije Timofej"

Pročitajte i ovo Ivica Mandić, vojni analitičar Gost Dnevnika Nove TV Vojni analitičar o krvavoj bitki za Bahmut: "Ukrajinci su Crvenu armiju natjerali da iskrvari, igra se igra koja je u vojsci poznata"

Rusko ministarstvo obrane potvrdilo je da je masivni napad koji je jutros razorio Ukrajinu bio odmazda. Moskva tvrdi da je to odgovor na navodni teroristički napad na rusku regiju Bryansk, koja graniči s Ukrajinom. Prošlog je tjedna ruski predsjednik Vladimir Putin rekao da je Rusiju pogodio teroristički napad u južnoj regiji. Ukrajina je pak optužila Rusiju za lažnu "provokaciju".

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene