Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Morali su ga zavezati

Usred leta pokušao otvoriti vrata aviona: Oči su mu bile čudne boje, testirali su ga na droge

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Novi pokušaj otvaranja vrata aviona usred leta zabilježila je južnokorejska aviokompanija. Glavni akter je 19-godišnjak koji je već na početku leta privukao pažnju crvenkastim očima.

Putnici leta od Cebua na Filipinima do Seula Jeju Airlinesa zapamtit će svoje putovanje zahvaljujući 19-godišnjem mladiću.

Već na početku leta imao je crvenkaste oči, a nakon sat vremena, kad se počeo čudno ponašati, premješten je u prvi red zrakoplova, blizu izlaznih vrata, gdje ga je osoblje moglo nadzirati.

Požalio se da osjeća pritisak u prsima, a u jednom trenutku iznenada je potrčao prema vratima za slučaj opasnosti i pokušao ih otvoriti, piše CNN.

No, posada ga je odmah svladala i zavezala do kraja leta, izvijestila je kompanija, a policija je objavila da je bio pozitivan na droge. Za otprilike dva tjedna bit će poznati detalji o kojoj se drogi i količini radi.

 

Korejac nije uspio otvoriti vrata niti na bilo koji drugi način oštetiti avion, tako da nijedan od 180 putnika nije bio ozlijeđen. On je u ponedjeljak nakon što je avion sletio predan policiji u zračnoj luci Incheon u Seulu.



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene