Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobična priča

U Bijeloj kući pronađen kokain, tajne službe sve istražuju

Bijela kuća
Bijela kuća Foto: Getty Images
Američka tajna služba istražuje sumnjivu tvar koja je pokrenula kratku evakuaciju kada je u nedjelju navečer pronađena u Bijeloj kući.

Nakon što je pronađen sumnjiv prah u Bijeloj kući, u nedjelju navečer naređena je hitna evakuacija, a kako donosi Washington Post, preliminarni testovi pronađenog bijelog praha pokazali su da se radi o kokainu.

List se pored dužnosnika upoznatog s istragom poziva i na audiosnimku razgovora s vatrogasnom ekipom D.C.-ja koja je reagirala na incident.

  Pročitajte i ovo Muškarac se u Tel Avivu u ljude zabio automobilom - 1 Zabio se u ljude VIDEO Krvavi napad u Izraelu, ima mrtvih i ranjenih. Objavljena zlokobna poruka: "Pripremite se za brojenje mrtvih i ranjenih, krv naše djece nije jeftina"

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović o novom šefu VSOA-e Milanović hitno sazvao presicu: "Da je sveti Petar kandidat, ne može! Ovako se ponašaju karteli, ovo je ucjena"

Anthony Guglielmi, glasnogovornik Tajne službe SAD-a, rekao je da će supstanca biti dalje testirana kako bi se odredilo točno o čemu se radi, a da vlasti istovremeno istražuju kako je bijeli prah dospio u Bijelu kuću.

Po riječima glasnogovornika, vatrogasna jedinica koja je poslana na intervenciju utvrdila je da supstanca ne predstavlja prijetnju.

Glasnogovornik je rekao da predsjednik Joe Biden u to vrijeme nije bio u Bijeloj kući.

Guglielmi je odbio konkretno reći gdje je u Bijeloj kući pronađena tvar ili kako je upakirana. Rekao je da su ga pronašli pripadnici odjela Tajne službe koji su obavljali rutinske obilaske zgrade.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene