Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Repriza 'Ralja'

Tijelo pomorca pronađeno u utrobi morskog psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo pomorca koji je nestao na plaži Jaws na Bahamima pronađeno je u utrobi morskog psa.

Policija je pomoću otisaka prstiju potvrdila kako je riječ o Judsonu Newtonu no još se čeka potvrda DNK analize. Još nije poznato je li 43-godišnji Newton bio pojeden živ.

Pročitajte i ovo Australska obala - ilustracija Velika tragedija Četiri člana obitelji utopila se u Australiji: Sumnja se da je kobna bila jaka morska struja Veles Pašnik sa svojom obitelji Strašna tragedija Dječak prilikom vađenja mliječnog zuba pao u komu i nakon mjesec dana preminuo: Roditelji od liječnika traže samo jedno

Zanimljivo je kako je pomorac krenuo na izlet brodom s prijateljima baš na plažu gdje je sniman jedan od nastavaka filma 'Ralje' 1987. godine. Skupina je krenula u ribolov blizu otoćića New Providence kad im se pokvario motor.

Spasioci su ubrzo na palubi pronašli trojicu muškaraca koji su im kazali kako je Newton, zajedno s još jednim prijateljem,  skočio u more s namjerom da dopliva do obale.

>> Australija: Surfera ubio morski pas 

Odmah je organizirana potraga, no nijedan nije pronađen.
Nekoliko dana nakon nemilog događaja lokalni bankar uhvatio je morskog psa dugog skoro 4 metra i kad ga je uspio podići na brod iz usta mu je ispala ljudska noga.

Kad su ga rastvorili, u utrobi su mu pronašli desnu nogu, dvije ruke i dio trupa. Newtonovim prijateljima otpočetka nije sjela priča kako se utopio jer, kažu, bio je jako dobar plivač. 'Bio je pomorac i radio je cijeli život na moru. Obožavao je ribolov i kad god je mogao odlazili smo', kazao je potreseni Samuel Woodside. Tijelo drugog ribolovca još nije pronađeno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene